Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: [WIKI] Mindent a csoportokról  (Megtekintve 12421 alkalommal)

m2mfiok58

  • Vendég
[WIKI] Mindent a csoportokról
« Dátum: 2021. június 01. - 01:40:29 »
Mindent a csoportokról!


A játékban lehetőségetek van csoportba hívni egymást, ezt a másik játékosra kattintva érhetitek el, és itt a csoport meghívás gomra nyomva, csoportba tudjátok őt hívni!



Ha partnerünket meghívtuk a csoportba, akkor egy ablak ugrik fel neki, amin keresztül el tudja fogadni a meghívást, de elutasítani is.



Ha a játékos ezt elfogadja, akkor megszületik az új csoportunk, ahol már ketten vagyunk!
Egy csoportba maximum 8 játékost lehet meghívni!
FONTOS! A csoportba híváshoz +-60 szint szükséges, tehát ha te LVL1-es vagy akkor LVL60-ig tudsz csoportba hívni, és ez visszafelé is ugyanígy működik.


Lehetőségünk van az EXP-t elosztani, itt két féle opció lép életbe.

Szint elosztás: Szint szerinti elosztásnál a bejövő exp pontosan olyan arányban fog eloszlani, mint amilyen a csapatban lévő játékosok szintje. Például ha egy 60-as és egy 30-as karakter játszik így, akkor a 60-as szintűnek pontosan dupla annyi tapasztalati pont fog jutni. A csoportcsinálás a vezető szintjéhez kötött. Maximum 60 szinttel nagyobb és 60 szinttel kisebb játékosokat tud meghívni! Egy 60-as karakter esetében ez azt jelenti, hogy csak olyanokat hívhat meg, akik 1-es és 120-as szint között vannak.

Egyenlő elosztás: Ha egy csoport vezetője az egyenlő exp elosztást választja, akkor a csoport összes tagja ugyanannyi tapasztalati pontot fog kapni egy szörny megölésekor (ha azonos szintűek). A tapasztalatgyűrűk ilyenkor is működnek, de csak annak, aki hordja



A játékosok mivel, csoportban vannak, ezért az együttműködésért EXP-bónuszt kapnak, az értéke függ attól, hogy hányan vannak a csoportban.



Meg tudjuk nézni, hogy jelenleg mekkora %-nál tartunk, ezt a HP-csík alatti kis kockánál érjük el. A meglévő EXP-bónuszt, az Item-Shop-ban megvásárolható Vezér könyv-el tudjuk növelni!

A maximum elérhető csoportos EXP-bónusz: 130%

A csoportból lehetőségünk van játékosokat kizárni, vagy kilépni, vagy akár az egész csoportot megszüntetni!
Kizárni két féleképpen lehet!

Játékos társunkra kattintva, a kizár gombbal kizárjuk az illetőt.



Vagy pedig a csoportban a játékos neve előtt lévő kis ikonra kattintva megjelenik, egy másik ikon, amire rákattintva el tudjuk távolítani a játékost a csoportból!



Lehetőség van a csoportot elhagyni



Lehetőség van a csoportot felbontani



FONTOS! A csoportból játékost kizárni, meghívni, kilépni runok alatt nem lehetséges!
Ezért ha valakit ki szeretnétek zárni, vagy meghívni ezt a runok előtt tegyétek meg!

Vezetés:
Ha a csoport vezetője rendelkezik a vezetéssel, amit P-ig lehet húzni, akkor további bónuszokat tud adni a csapat játékosainak!
•   Ez a képesség 1-10-es szintig semmit nem ad! Ezt a képességet csak akkor tudod használni, ha Te vagy egy csoportnak a vezetője.
•   1-20-as szintig Sun-Zi könyvvel tudod fejleszteni.
•   10-es szinttől 1 csapattársadnak támadóértéket tudsz kiosztani, ami szintenként így néz ki:


(A vezetés által adott képességeket a katonára való kattintással oszthatod ki a csapattársa(i)dnak.)

•   Miután átváltott M-re, Wu-Zi könyvvel tudod tovább fejleszteni. Itt már adhatsz támadó értéket, támadó sebességet, és TP bónuszt a társaidnak.

•   M6-tól már a varázslatok időtartamát is tudod növelni. Ez azokra a képességekre igaz, amelyek bizonyos időkorláttal is rendelkeznek a feltöltési időn kívül. Ilyen például a kard aurája, erős test, sárkány segítsége stb...





•   Miután G1 lesz a vezetésed, WeiLiao Zi könyvekkel tudod tovább fejleszteni. G6-tól MP bónuszt is oszthatsz, és P szinten +védelmet is. Ez pontosan így fog kinézni:



•   A vezetési képességed fejlesztéséhez a táblázat szemlélteti a szükséges könyvek számát, persze a sikereseket:









« Utoljára szerkesztve: 2021. június 01. - 01:52:19 írta [GM]Moon »