A játékról

Üdvözöllek Kalandor a Mt2Mester világában!

A Mt2Mester egy Ingyenesen játszható Magyar nyelvű játék, közel 1 millió regisztrált játékossal!

Regisztráció után, amit a weboldalon tehetsz meg, le kell töltened a játékot a számítógépedre (kb. 1 Gb) és letöltés után elindítod, és már benn is vagy a játékban!

A játékba kerüléshez be kell lépned indítás után arra a szerverre, amelyikre regisztráltad magad! Láthatsz a szerverek felsorolása mellett CH-k felsorolását is! Ezeket úgynevezett Channel-ek azaz csatornák, így egy szerveren több párhuzamos csatorna is tud működni! Általában a CH1-en vannak a legtöbben!

Ezt követően a karakterválasztó részbe kerülsz! Ha még nincsen Karaktered, nos, akkor készítsd el! Lehetsz férfi, vagy női karakterrel, és a 4 kaszt közül (harcos, Sámán, Ninja, Sura) kiválasztod a neked valót!

Az új karaktered 1. szintű lesz megalkotása után!

Kezdetek a játékban!

Azt kell tudni, hogy te regisztrációd után a karakteralkotás előtt kiválasztottad, hogy melyik Birodalomban akarsz élni! 3 Birodalom van, akik egymással együtt élnek (nem túl nagy harmóniában) a Mt világában! A játékba való belépéskor a karakteredet a te birodalmad Fővárosában találod! Ebben a városban épületek előtt állnak kereskedők, őrök, és különféle NPC-k azaz a Nem játékos karakterek, akiktől vásárolni tudsz, majd ha lesz pénzed (yang) vagy éppen feladatokat bíznak rád, jutalomért cserébe! Első ízben a város körüli területeken, kell a vadállatokat megölnöd! Minden „szörny” megölésével Tapasztalati pontot kapsz, és pénzt, vagy felszerelési tárgyat, amit érdemes begyűjteni! Ezáltal nő majd a tapasztalati szinted, és a vagyonod! 5. szint elérésekor már Varázslatokat is megtanulhatsz alap szinten a városodban az oktatóknál!

A játék tehát összetett, de mégis egyszerű! Öld meg a szörnyeket, erősítsd a karakteredet, gyûjts pénzt és tárgyakat, szövetkezz, beszélgess más játékosokkal!

A játék története

Egykoron a virágzó Mt világban béke és jólét honolt! A kontinenst egységes birodalomként a Sárkányisten oltalma alatt álló császári család vezette, míg nem egy szörnyű napon Bial a Sötétség Istene gonosz mágiával tört a birodalom nyugodt életére. Bial sötét mágiával megátkozott köveket szórt a kontinensre, mely a birodalomba csapódva tébolyt és káoszt hozott emberre és földre egyaránt. A Sárkányisten oldalán a Császár hatalmas sereget vezetett a gonosz ellen, ám a mt kövek túl erősnek és túlontúl romlottnak tűntek. A szörnyű küzdelemben a Császár meghalt és a császárság szétesett.

Három utódbirodalom született a kontinens peremén, az mtvilágban:

Keleten a néhai Császár fia (Ee-Ryoong) vezetésével megalakult a Jinno birodalom. Katonai hatalomra épülve próbálja megőrizni apja tradícióit, remélve a császárság dicső kora ismét eljön. Ehhez mérten mindent elkövet, hogy a mt kövek sötét energiáit tervei szolgálatába állítsa.

Délen a néhai Császár bátyja (Yoon-Ryoong) uralkodásával létrejött a Shinsoo birodalom, mely a régi császárság idejéről megmaradt kereskedelmi útvonalakat használva és védve próbál életben maradni. Yoon-Ryoong törvény adta jogának tekinti a trón öröklését, melyet a császárság felbomlásakor kirobbant lázadások idején nem sikerült megkaparintania. Hajtja a vágy a hatalom megszerzésére.

Nyugaton megalakult Chunjo birodalom a spirituális hatalom birtokában álló, félig a császári családból származó Xio-Young papnő vezetésével. Mágikus erejét használva állandó fenyegetést jelent a másik két birodalomra. A közös ellenségtől való félelem, viszont szövetségre sarkallja, amit számára előnyös jogokkal szentesítene.

Bár a birodalmak egymással viszályban élnek, és a dicső császárság rég a múlté, de a közös ellenség, Bial mtköveiből áradó káosz megsemmisitése talán egyszer újra összekovácsolja a szétszakadt birodalmat! Harcolj te is a Sárkány Isten oltalma alatt, küzdj a gonosz és csatlósai ellen, győzd le a Mt kövek hatalmát!

A Jinno birodalom a kontinens keleti részén terül el. Katonai hatalomra épült birodalom, melyet agresszív, harcos természetű emberek lakják. Az idegenekkel szemben bizalmatlanok, azonnali támadásoknak van kitéve az arra tévedő idegen kalandor. Jinno-t a nagy hatalomvággyal rendelkező, néhai császár fia (Ee-Ryoong) vezeti. Elhivatottnak érzi magát arra, hogy a rendelkezésére álló katonai erejével az egykori császárságot visszaállítsa. A Jinno birodalomban hivatalosan nem vesznek tudomást a Mt kövek jelentőségéről és a gonosz külső erők hatásából eredő félelmekről. Titokban, viszont Ee-Ryoong megpróbálja a Mt kövek pusztító hatását saját katonai céljaira érvényesíteni

A Shinsoo birodalom a kontinens déli részén fekszik. A néhai császár öccse az uralkodó (Yoon-Ryoong), ő volt ki többek között egykoron az Mt kövek okozta káoszt kihasználva, trónszerzés eszközekén lázadást szított a császári birodalom ellen. Az itt élők régen kereskedelemmel foglalkoztak. Az állandó nyugati fenyegetés hatására, és a megmaradt kereskedelmi útvonalak védelmére felfegyverkeztek, harcosokká képezték magukat. Céljuk a két másik birodalom hatalmi törekvéseinek megfékezése, kereskedelmi útvonalak megnyitása, a gonosz főellenség Mt köveinek legyőzése és egy, egységes birodalom.

A Chunjo birodalom a kontinens nyugati részén fekszik. Teokratikus államát spirituális vezetőként, félig a császári családból származó Xio-Young papnő irányítja. Mágikus erejét használva állandó fenyegetést jelent a másik két birodalomra. Xio-Young a császár figyelmét felhívva a Mt kövek mágikus erejére, többször ellenintézkedést javasolt, de hallgató fülekre nem talált. Végső megoldásként a mt kövek érkezésekor, a gyengülő császári birodalom helyzetét kihasználva sikertelen felkelést vezetett. A birodalom pusztulása után, területi vitákból fakadóan, Chunjo még mindig nyílt vitákban és harcban áll Kelettel, Déllel. A Mt kő és gonosz gazdája, mint közös ellenség, még kényszerű szövetségre ösztönözheti Xio-Young-ot és népét.

Mt2Mester