left_top_image

GY. I. K.

 • Elfelejtettem a Felhasználó jelszót, mit tegyek?

  Szia!

  Felhasználónévvel és e-mail címeddel a Főoldalon tudsz új jelszót kérni a felhasználói fiókodhoz!
  A "Bejelentkezés" alatt keresd az: " Elfelejtettem a jelszavam " gombot.
  Itt add meg felhasználóneved és e-mail címed. A rendszer kiküld egy új jelszót a számodra.

  Jó játékot!

 • A rendszer nem találja a metin2mester.bin file-t, mit tegyek?

  Akinek azt a hibát jelzi, a program indításakor, hogy nem található a metin2client.bin file, annak a következőképp kell tennie!

  1. lépés: Megnézni az útvonalat amit a kis ablak kiad hibaüzenetként! Ha az útvonal valamelyik mappájában szerepel ékezetes betű (öüóőúéáű) valamelyike, akkor kapjátok ezt a hibaüzenetet!
  2. lépés: Újra feltelepíteni a programot, vagy kicsomagolni, egy olyan helyre, aminek az útvonalában nincs ékezetes betű!
  Példák:
  Helyes útvonal: c:\pistike\metin2mester
  Helyes útvonal: d:\jatekok\metin2mester
  Helyes útvonal: e:\m2m

  Helytelen útvonal: c:\pistikejátékai\metin2mester
  Helytelen útvonal: d:\játékok\metin2mester
  Helytelen útvonal: e:\games\metin2mesterjátékom

 • Hogyan tudom elindítani a játékot?

  A letöltések menüben le kell töltened a .NET Framework 3.5 és a Metin2Mester Klienst.Mindkettőt fel kell telepíteni. A Metin2Mester klienst célszerű a C: meghajtóra a gyökérbe egy M2M mappába tenni, nem az asztalra és nem máshová. A játék ugyanis nem indul ha a mappa neve vagy elérési útvonala ékezeteket tartalmaz. (éáőüöóűú)Ezek után a metin2mester.exe-re kattintva már kezdődhet is a kaland.

 • Új Felhasználói jelszót szeretnék, mit tegyek?

  Lépj be a weboldalon a felhasználóneveddel és a régi jelszavaddal. A Beállítások menüpontban tudod módosítani a Felhasználói jelszavad és a Törlőkódod is!

  1. Sajnos mostanában elszaporodtak a karakter feltörések, aminek az oka hogy felelőtlenül kiadjátok más playereknek ,hamis GM-eknek a jelszavatokat! NE TEGYÉTEK![GM],[SGM],[GA], [SA] SOHA NEM KÉR FELHASZNÁLÓ NEVET ÉS JELSZÓT TŐLETEK!!!! HA MÉGIS KÉR VALAKI TŐLETEK AZ CSALÓ ÉS JELENTSÉTEK KÉPFELTÖLTÉSSEL!
  Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. A METIN2MESTER Csapat sosem fog kérni tőled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról. Valós vagy "Ál" GM-nek, SGM-nek vagy GA-nak a jelszavadat megadni SZIGORÚAN TILOS, bármilyen "ürüggyel" is kéri azt tőled, bármivel is fenyeget! ( Ennek értelmében NINCS Acc átadás a METIN2MESTER-ben! )

  2. Nem tudsz törölni 70. szint feletti karaktert! Ezért jól gondold meg, hogy az esetleg félreszerkesztett karaktert még időben töröld a fiókodból!

 • Új Raktárkódot szeretnék, mert elfelejtettem a régit!

  Új raktárkódot az oldalon tudsz kérni, miután bejelentkeztél. A "Törlőkód mutatás" felett találod.
  Fontos, hogy miután bejelentkeztél nyomj egy F5 gombot, mert nem biztos, hogy a böngésződ letölti az oldallal kapcsolatos újításokat

 • E-mail cím csere, lehetséges?

  NEM.
  Csak regiszrált e-mail címre küldünk ki kódokat, a feltörések és lopások elkerülése végett. Ez az egyetlen mód, hogy beazonosíthassuk ki a jogos tulajdonos. Mindenkinek vigyáznia kell az e-mail címére. Nem fogadjuk el a " feltörték az e-mail címem" történetet. A papír és a toll létezik, mindenki jegyezze fel a belépési kódjait és tárolja titkos helyen.

 • Megadtam a belépési kódjaimat, eltüntek a cuccaim!

  Felhasználói fiókhoz belépni, csak felhasználónév és jelszó birtokában lehet. A szerveren is kódolt formában létezik csak a jelszó, tehát még a Team sem tudja megmondani neked mi a jelszavad. Hogy értsd, a jelszavad (pl. ananasz123) így néz ki: *A60B1AA0B0AA484E78B5D836D8617B951CBC69DD
  Kizárólag úgy tudnak belépni a felhasználói fiókodba, ha megadod nekik a felhasználóneved és a jelszavad!
  Ezt megnézheti valami ismerős is, aki épp nálad jár, vagy elkérheti a játékban is egy ál-GM, vagy fellépsz egy weboldalra, ahol yang hacket, ingyen SÉ-t, ingyen king vértet, vagy hasonlókat kínálgatnak. Az egész csak arra megy ki, hogy ott megadd a felhasználóneved és a jelszavad. Az oldal loggolja a beírtakat, és a hackerünk 10 perc múlva már vígan pakolja kifelé a cuccokat a raktáradból. Ez nem a mi hibánk! Nem tudunk helyetted okos lenni és nem tudjuk helyetted titokban tartani a kódjaidat! Ez mind a te felelősséged!
  Ennek megfelelően: Ellopott tárgyakat nem áll módunkban pótolni! Kérlek fordíts nagyobb figyelmet a felhasználóneved és jelszavad védelmedre!

 • Felhasználói fiókot cserélünk,eladunk, lehetséges?

  A metin2mesteren nincs karakter adás-vétel. Ennek megfelelően ha mégis ilyet teszel, azt saját felelősségere teszed. A Team semmiféle garanciát, nyomozást az eltünt tárgyak után, vagy kártérítést nem fog adni a szabálytalanságod miatt!

  Szabályzat http://metin2mester.hu/forum/index.php?topic=563.0

  7.b. Felhasználói Fiókok és tárgyak eladása

  Felhasználói fiók és játékbeli tárgyak vagy fizetőeszköz (yang) valós pénzért történő eladása TILOS.
  Más számára történő SÉ rendelés (esetleges ellenszolgáltatás fejében) NEM tilos; ám az ezzel kapcsolatos visszaélésekért a METIN2MESTER csapat semmilyen felelősséget nem vállal.
  Hogy világos legyen: Akivel cserélsz, még ha jó üzletnek is tűnik egy nagyobb karakter átvétele, vár 4-5 napot, megvárja amíg minden jó tárgyad erre átpakolod. Ezután kér egy új jelszót és vígan pakolja ki a jó felszerelésed, a saját számlájáról. Neked minden tárgyad elveszett, őt pedig karakter kereskedelem miatt véglegesen bannolni fogjuk.

  Kérem a fent leirtak tudomásulvételét!

 • SMS feltöltéssel hiba!

  A gyors ügyintézéshez a következő kérdésekre válaszolj leveledben:

  Mikor küldted az sms-t?

  Milyen telefonszámról küldted az sms-t?

  Mi volt az sms tartalma?

  Kaptál-e vissza sms-ben feltöltőkódot?

  Ha igen, mi volt a kód?

 • Referens link

  A referens linkért járó SÉ megszűnt! Természetesen köszönjük ha népszerűsíted az oldalt, de ezért külön díjazást már nem tudunk adni.

 • Első feltöltés bónusz SÉ-ért

  Ez a bónusz szintén megszűnt

 • GM-re van szükségem!

  Válaszd ki a listából melyik szerveren játszol, és a felsorot GM-ekre írj Pm-et.

  Server Admin:
  [SA]ZEUSZ
  [SA]Reis
  [SA]PROTEUS


  Game Admin:
  [GA]Torch
  [GA]Pucca  Szerver1
  Super Game Master:
  [SGM]ZENOO
  [SGM]Lily
  [SGM]Andora
  [SGM]Fry
  [SGM]Izual

  Szerver2
  Super Game Master:
  [SGM]ZENOO
  [SGM]Fry
  [SGM]Izual

  Szerver 1
  Game Master
  [GM]Angyal
  [GM]Darkness
  [GM]Dreco
  [GM]Norboya

 • Itemshopban speciális tárgyat vettem, hogy jutok hozzá?

  A speciális tárgyak, dupla yang dobási esély, tolvaj kesztyű, TP gyűrű stb. Autómatikusan hozzáadódik a fiókodhoz, az egy accounton lévő összes karaktered meg fogja kapni a bónuszt. A bal felső sarokban tudod nyomon követni a működésüket és a lejárati idejüket, ha beléptél a játékba. Tehát vásárlás után újra kell indítanod a játékot!

 • Nem találom az aktiváló levelemet!

  Az ingyenes szolgáltatók: freemail, citromail, gmail előszeretettel érkeztetik a SPAM LEVELEK mappába. Kérlek nézd meg ott!

 • Mit tegyek ha ezt kapom a válasz sms-ben:

  "Jelen szolgáltatás ékezetes szöveget és bináris üzenetet nem támogat. Kérjük, ellenőrizze, majd ismételje meg kérését!"

  A bináris kódolás miatt visszautasított SMS el sem jut az emelt díjas szolgáltatóig, így nem terheli az emelt díj összege. A telefon készüléket úgy kellene beállítani hogy ne bináris kódolással küldje az SMS-t. Ha nem sikerül a beállítás akkor be kellene menni a szolgáltatóhoz (T-mobile, Vodafone, vagy Pannon) és elmondani, hogy ilyen emelt díjas telefonszámra nem tud küldeni üzeneteket és ilyen válasz SMS-t kap. Ilyenkor beállítják a készülékét és aztán működik a küldés

 • Hogyan rakjunk fel képet?

  Nyomjuk meg a ˝Print Screen˝ gombot (az én billentyűzetemen : jobb felső sarok) és ez abban a pillanatban egy képet készít.
  Hogy a képet megtekínthessük és menthessük, nyissunk meg 1 képszerkesztő programot (pl: paint)
  Benne vagyunk mondjuk a paint-ben, nyomjuk be a billentyűzeten ezt a kombinácíót: Ctrl + v. És bejön a képünk (itt már akár szerkeszthetjük is), majd mentsük el a képet.
  Nyissunk meg 1 képfeltöltő weboldalt. Én a www.kephost.hu és az www.imageshack.us -ot ajánlom.
  Az oldalon van 1 tallózó gomb (Browse avagy tallózás) kattinsunk rá és keressük meg a kívánt képet.
  Majd nyomjuk meg az Upload avagy feltöltés-t. Várjuk meg amíg feltölti (az úgy kb 15-30 mp)
  A feltöltött kép linkjét pedig küld el a szupportra egy kis magyarázattal.

Mt2Mester