Mt2Mester - Fórum

Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Segítség & kérdések / Re:Ninja karakter
« Utolsó üzenet: írta Edwil Dátum 2021. szeptember 16. - 14:11:53 »
Szia!

Szerintem erre a kérdésre Discordon gyorsabban fogsz választ kapni!

Discord szerverünk: https://discord.gg/mt2mester
2
Segítség & kérdések / Ninja karakter
« Utolsó üzenet: írta pouya Dátum 2021. szeptember 16. - 09:09:53 »
Sziasztok. Van egy köpős Ninjám direkt minó runokra, az lenne a kérdésem, hogy a felszerelésekbe milyen optokat kellene forgatnom a hatásosabb runok érdekében? Az alap 3x20 mobot bele sikerült forgatni a felszereléseimbe, a vértbe belement a Támadó 50 és a 20% varázssebesség, a nyakasba pedíg a 8 ájulás, 10 krit, és minden felszerelés 6-7 optja 10 szörny 50 támadó, de viszont még így se hatásos igazán a karakter.. Van 18 db Mobos hátasom eddig, lehet, hogy egy kicsit kevés és talán többre lenne szükségem. Ha eljön az ideje, fel szeretném vinni a karaktert 230-ra, meglátjuk milyen lesz király erdőben.
Valamint van 2db minő tőröm, az egyik még optolás alatt áll, a másik 21kk
3
Segítség & kérdések / Jelszó váltás után nem enged belépni.
« Utolsó üzenet: írta Blye Dátum 2021. szeptember 12. - 16:04:06 »
Tegnap este megváltoztattam a jelszavamat, most pedig mikor be akartam volna lépni, egyszerűen nem enged be. A weboldalon be tudok jelentkezni, de a játékban nem. Érdekes.

Ez miért van illetve mikor fogok tudni újra belépni?
Jó adatokat adok meg és mégis azt írja a játékban, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó.

- Közben megoldottam, az új jelszóval nem engedett be miután megváltoztattam, ezért visszaállítottam a régire a weboldalon és így már beenged. 200 IQ.
4
Segítség & kérdések / 2x váltottam ki a kicsi rák ollókat (kék és pirost is)
« Utolsó üzenet: írta Blye Dátum 2021. szeptember 09. - 02:03:21 »
Irtam egy problemaval supportra, hogy veletlen vettem 2 olyan rak cuccot ami mar megvolt, erre jatszok tovabb es azt veszem eszre h nem valaszol akivel beszeltem. Minden megallt, de bennt maradtam a jatekba. Kilepesnel kari cserenel es jatek befejezesnel sem akart vegrehajtani semmit, nem irt ki semmit. Szabadon szaladgalhattam a mapon, de mindenki egy helybe allt es a cset se porgott nem tudtam kiirni semmit, allatra felulni stb. Kilepni se ugyebar. Vartam egy 10percet igy szaladgaltam hatha tortenik vmi, aztan bezartam a klienst feladatkezelovel, es azota se tudok belepni, azt irja folyamatosan, hogy mar be vagyok lepve a jatekba, de hiaba nyomkodom a belepest ezerszer is nem enged be, a bejelentkezett accountot nem jelentkezteti ki. Másik accountba be tudok lepni, de ott meg a karaktervalasztasnal megall es mintha megint megallna az ido ott marad a karakter valaszto menuben, kozbe tudom porgetni a karaktereket. Holnap megnezem mukodik e, azt gyanitom h a team keze van a dologban, hat remelem sikerul vmit alkotniuk, de nem biztos, mivel nem kaptam semmi ertesitest h akarnanak vmit tenni az ugyben (bar hozzateszem h itt sokan elobb cselekednek mint kerdezzenek vagy szoljanak barmirol is.) remelem rendben van a karim.. :D...

Azóta már működik, lehet csak vmi karbantartás volt és én nem tudtam róla vagy ilyesmi.

A dupla kis rák ollók viszont még mindig nálam vannak. Semmit sem tudok velük kezdeni, de 60 mino pontba kerültek.. HELP ME! :/
5
Segítség & kérdések / Nem indul el a játék.
« Utolsó üzenet: írta Boer Edo Dátum 2021. szeptember 04. - 19:32:45 »
Sziasztok.
Volna egy problémám a tegnap estig el indult a játék. Tegnap este akartam indítani de ki adta hogy hiányzik valami fájl, le töltöttem es futtattam akkor ki írta hogy hiányzik a (0xc000007b). Mit javasoltok? 🙄🙄😑😣
6
Hibák és javaslatok / Re:Javaslatok
« Utolsó üzenet: írta GayBoy Dátum 2021. augusztus 14. - 00:35:51 »
Néhány eventtel kapcsolatban lennének javaslataim.

A kicsiknek szánt 1-120as hordók szerintem túl sok élettel rendelkeznek.

Egy 75-ös szintű karakterrel, minden egyes tárgy duplamobos, még is kb. 8-10 percig ütöm, mire sikerül legyőzni.
Sajnos ez idő alatt sokan odajönnek és elviszik hamarabb és még a droppot is ők kapják. Vannak akik szándékosan ilyenkor letudnak ütni egy csomót, mire egy tényleges kezdő játékos alig birkózik meg 1 darabbal, holott nekünk lett ez kitalálva.

A probléma azzal van persze, hogy az eventet ahhoz igazítottátok, hogy kinek van legalább 20-30 mobos hátasa. Ők meg persze pár ütésből megcsinálják az egészet. Simán átteszik egy kis karakterre a mobos hátasokat és pl. ninjaként 5-10 másodperc alatt elintézik. A ninják köpése egyébként is irreálisan magas, ezt láttam hogy mások is kifogásolják, mind pvp, mind pvm téren egy jókora nerf kellene erre a képességre. A játékegyensúly így nem kicsit a ninják felé konvergál. Nem hiába minden második karakter kb. ninja.

Szerintem egységesen kb. egy 90-es meteorkő életerejével kellene rendelkeznie a 120 alatti hordóknak, így azok akik csak szimplán mobos szettben vannak, de nincs egyetlen mobos hátasuk még ők is letudnák ütni 20-40 mp alatt.
Persze ez még inkább felgyorsítaná azokat, akik egyébként is hamar ütik le, de szerintem mégis több esélyünk lenne többet leütni és azokat ténylegesen mi ütjük le, nem pedig valaki ellopja.
Esetleg a láda droppon is lehetne akkor változtatni, hogy nekünk kicsiknek érje meg és ne akarjon egy 300as szintű átpakolni minden mobos hátast egy kis karakterére.
A ládában lehetnének 75-ös fegyverek +9, 66-os vértek+9, mester sisakok+6, mester ékszerek+6, 10 db farok+, 10 ambró, 10 rúd stb. Valahogy kb 20-30 rúd értéke legyen a legjobb droppnak, így kilehetne őket zavarni onnan.

Szerintem a 120-190es hordóknál is fennál a helyzet, szerintem aki full dmobos minó szettben van, vagy full dmobos naga szettben azok között akkora hatalmas különbség nem lesz, ott is a hátasok fognak számítani. Persze ezeken a szinteken már van értelmesebb farmolási lehetőség és a 600-1500 rúd értékű hátasokat könnyebben kitudják farmolni, mint egy kezdő.


Egy másik javaslat a boss eventtel kapcsolatos. Tudjátok ez is 1-120-as szintre lett tervezve, de azt is tudjuk, hogy a 90 feletti bossok exponenciális mértékben erősebbek, mint az az alattiak. Elméletileg ez csak a Kaszás Isten 120-ig.

A probéma azzal van, hogy rengetegen leütik a 50-es, 60-as, stb. bossokat 100-120-as szinten.
Természetesen dropp egyáltalán nincs ilyenkor, de elveszik a kicsiktől is a lehetőséget.

Javaslatom az lenne, hogy először is az így megidézett bossok 100%-al adjanak ládát, amíg a játékos szintje csak max. 10-el több. Ezt azért mondom, mert állítólag vannak olyan kis bossok, amiket ha leölünk egyből újra spawnolnak és ezért nincs ládadropp fixen. Nos ez pl. a Kilencfarkúnál nincs így. a 6 ch-n leöltem őt többször, 1x se kaptam ládát de nem is spawnolt vissza.

Jelenleg még a Kaszás is a démontoronyban ő sem dob ládát, pedig őt még ch váltásokkal se lehet farmolni, muszáj a kb. fix 1 órás runt levinni. 5. szinten fix 15-18 perc alatt tudod megcsinálni a feladatot, mert a mobok körönként nagyon soká spawnolnak, a 7. szinten meg nagyon kicsi az esélye a jó térkép nyitásának, így bizony megvan az akár 1 óra és emiatt fix dropp kéne legyen.

Amikor event van, ők dobhatnának szerintem fixen ládát, hiszen nem minden nap van ilyen event.

Viszont ne map1-en legyen, hanem mondjuk event mapon s engedjétek be csak a 85 és az alatti emberkéket.

A Kaszás Istent átlehetne tenni a 85-150-es szint közé. A lényeg-e az lenne ennek, hogy megcsinálni azt, hogy lekorlátozzátok az event map-re a belépést és több kategóriát csináltok.
Jelenleg ugye van az 1-120, majd a 120-190 és gondolom 190-300, de kis szinten órási a különbség egy 50-es és egy 75-ös között is, amennyiben az farmos, sima mobos kari, vagy kezdő.
Maradhat persze így is ahogy van jelenleg, tehát 1-120-ig, de valahogy büntessétek meg akkor a játékosokat akiknek a szintjük legalább 10-el nagyobb, mint az adott boss de mégis ütik.
7
Vitatémák / Re:Vitatéma: Az Új Meteor és Belépő event - 2021
« Utolsó üzenet: írta GayBoy Dátum 2021. augusztus 14. - 00:12:28 »
Üdv!

Tegnap volt az új meteor event. Összességében nem tartanám rossznak, csak bizonyos dolgokra nincs figyelve, illetve az előzőnél sem volt.

Az egyik, hogy korábban sem és most sem kapják meg az offline lévő felhasználók a meteor ládát. Szerintem meg kellene azt oldani, hogy aki legalább 50-100 meteort lead, az kapja meg a meteor ládát automatikusan a leltárába/itemshop leltárba/raktárba. Ha sehol nincs hely, akkor pedig a meteornál tudja bármikor kivenni.

Én például olyan időbeosztással rendelkezem, hogy általában az esti órákban érek csak rá. A meteor event kb. 16 óra körül került be és gondolom egészen reggelig lehetett gyűjteni a kvótát. Én is hozzájárultam ehhez hajnalban, hiszen kb este nyolctól hajnal kettőig volt lehetőségem én is meteorokat leadni. Azonban nem kaptam érte semmit, mert mire ismét játszani tudtam, az event véget ért. Nem tudtam még a szilánkot sem farmolni és az azokért járó ládát se összegyűjteni.

Javaslatom az lenne, hogy a meteor event legyen 48 órás. Első felében 24 órán keresztül keljen magát a meteordarabokat gyüjteni és kapjon mindenki ládát, ha legalább leadott egy bizonyos mennyiséget. Ha 12 órára terveztétek a 20 ezer kvótát, akkor duplázzátok meg simán. Ha nem megoldható az, hogy automatikusan megkapják az offline karakterek a meteor ládát, akkor legalább vehesse át egyből amikor lead 50-100at (az értéket rátok bízom), vagy vehesse fel akármikor amíg a következő ilyen event el nem kezdődik.

A meteor szilánk is tarthatna 24 órán keresztül és így lenne lehetőség 2-3 ládát kifarmolni.

Összességében jó ötlet a változtatás, mert így több ládát lehet szerezni, csak azok akik mindennap egy bizonyos időpontban tudnak csak játszani, farmolni, azok kiesnek erről.
Ezért gondolnám úgy, hogy az eventet két 24 órás blokkra lehetne szedni.
8
Hírek & Felhívások / Re: MESTER/BETŰ EVENT - 2021.08.03. 2021.08.13.
« Utolsó üzenet: írta Edwil Dátum 2021. augusztus 13. - 23:21:52 »
A Verseny győztese:
LegendForeVR


A sorsolás győztesei:
LaGGoFarM
xday
MrCrow
Nuke
Pentakill44

Különdíj véletlenszerűen:
Bourrasque

Gratulálunk a nyerteseknek!
9
Eventek / Meteor Event - 2021
« Utolsó üzenet: írta Edwil Dátum 2021. augusztus 11. - 11:29:53 »
Meteorkő event - 2021

A kvóta leadásáig minden szintednek megfelelő mob dobhat Meteor darabot 70-es szint felett(kereskedni lehet vele).

Gyűjts össze minél többet belőle és add le a saját birodalmad Map1-én található Meteornak!

Minden birodalomnak közös kvótája van. Így egységesen kell összefogni a birodalmak köztik egyezményeknek köszönhetően. Ha a kvótát eléritek, akkor felvehető a Meteor Láda 1x, egészen a kvóta végéig!

Meteor láda tartalma lehet:

 • Jogardarab
 • Ambrózia (5 darab)
 • Kék Királyi Pecsét
 • Királyi Pecsét
 • Arany Medál
 • Sötét Fejedelem Szarva
 • Elveszett Térkép
 • Rejtély Láda
 • Urk hívó
 • Ille hívó
 • Somar hívó
 • Gyilokmadár hívó
 • Kratos

A kvóta leadása után, több Meteor darab nem fog esni! Ezek után Meteor szilánk eső kezdődik, egészen a Kvóta végéig hasonlóan a Meteor Darabokhoz. (70-es szint fölött!). A Meteor Szilánk eső alatt, 100 darab Meteor Szilánk beváltható 1db Tűzgömb ládára, akár többször is egymás után!

Tűzgömb ládából nyithatsz:

 • 500 SÉ JEGY
 • Gyémánt medál
 • Kék zalgori sárkány hívó
 • Zöld zalgori sárkány hívó
 • Yoon-Ryoong talizmánja
 • Xio Young talizmánja
 • Ee Ryoong talizmánja
 • Prémium Skill erő
 • Lélekkalapács
 • 1órás EXP gyűrű
 • Ambrózia (8db)

Ha nem sikerül elérni a napi kvótát, akkor senki nem kap meteor ládát, és Meteor Szilánk sem fog esni, hiába adtál le te magad 1000 db meteor darabot (konklúzió: csapatmunkára mindenképp szükség van)!

A kvóta elérése esetén birodalmad minden játékosa megkapja a meteor ládát, de a kvóta egy megadott időpontig tart, és ehhez van kötve a meteor ládák felvételének határideje is!
 
Tehát: nem elég elérned a kvótát, még időben is kell legyél, mert a meteor ládát csak addig veheted fel, utána elbukod (konklúzió: ne bízz semmit a véletlenre, még idejekorán gyűjtse össze birodalmad a meghatározott meteor darab kvótát, hogy legyen időd a ládát is felvenni)!
10
Hibák és javaslatok / Re:Hibabejelentő
« Utolsó üzenet: írta GayBoy Dátum 2021. augusztus 10. - 21:34:48 »
A sima metin2wiki szerint átváltozás közben, ha a Sura használta korábban a pengét, majd az, ha lejár akkor kevesebb támadóértéke lesz.
Elméletileg egy Harangvirág lé megivása után ez megoldódik hiszen a rendszer teljesen újraszámolja mennyi támadóértéknek kellene lennie és ahhoz adja hozzá a Harangviráglé általi mennyiséget.
Ennek pedig működnie a harcos karaktereken is.

Egyébként változás közbe egyáltalán nem érdemes spelleket használni, mert úgyis csak az elején tudod kihasználni, a 35 perc alatt. Maximum bossok hamarabbi leölése miatt lehet jó, de szerintem nincs sok értelme.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10