Mt2Mester - Fórum

Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Hibák és javaslatok / Re:Javaslatok
« Utolsó üzenet: írta bellasnow Dátum 2020. július 06. - 17:36:00 »
Szomorúan látom hogy ez a játék még mindig nem fejlődött annyit, amennyit elvártak volna az emberek. A kedves team figyelmébe szeretném ajánlani a Poser 11 nevű 3d programot amivel nagyon szép karaktereket lehet saját kezűleg csinálni, igazából csak a képzelet szabhat határt :) Illetve grafikai update,vfx asset,enviroment update is illene a játékhoz. Nem mondom hogy kovácsoljanak össze egy Black desert grafikai szintet,de...azért egy 2006os játékról beszélünk. És nem..kétlem hogy ez azért van mert annyira szereti bárki is ezt az oldschool kinézetet..ez már csak az emberek lustasága hogy nem fejlesztik a játékot ezen a szinten. Nem bunkóságból, csak azért zavaró :) A szerver nem sokat tud nyújtani, csak marha gyors fejlődést, PTW, toxic communityt..ahol a 230 as beleröhög a kezdő 50es arcába, és még csak nem is segít neki :) Petek nincsenek, viszont nagyon régi és csúnya pvp vértek igen.. amit szintén nem értek. Rengetek metines oldal van, ahol lehet venni npc-ket,vérteket,mountokat..etc. Costumok nincsenek, pedig elférne, és nem is ártanánk vele senkinek. A piactér a kezdetek óta hibás,a legalsó itemet nem lehet megnézni max csak a nevét, kiemelném hogy a sámánon a feketevért is hibás, a karakter nyakán átlehet látni, a vért beleolvad a karakterbe,a sárkány legyező meg nem is a karakter kezében van, hanem rajta.. szóval igen.. volna mit itt bőven javítgatni, újítgatni..És ha van pl programozó,vagy 3d programokkal foglalkozó ember a TEAM-ben akkor még csak nem is lenne kihívás egy kis újítás. Szóval szeretném ha a team elgondolkozna azon hogy legalább a karaktereket updateljék textúra,grafikai szinten,már nem divat a kocka fej meg az egybelevő kocka kézfej..könyörgöm..valaki hallja meg a mondanivalóm :) 
2
Hibák és javaslatok / Re:Hibabejelentő
« Utolsó üzenet: írta SolarWind Dátum 2020. július 02. - 09:31:07 »
Sziasztok! Kb. másfél órája nem elérhető a szerver. Mikor lesz elérhető vagy esetleg csak nálam van hiba?
3
Segítség & kérdések / Re:SÉ
« Utolsó üzenet: írta Winter Dátum 2020. június 26. - 22:12:23 »
Szia!

Ezt kérlek a supportra írd meg, pontosan add meg, melyik accountodon történt ez és mikor (lehető legpontosabban próbáld).
Ott fognak tudni Neked ebben segíteni!

Üdv,
Winter
4
Segítség & kérdések /
« Utolsó üzenet: írta kismitya75 Dátum 2020. június 26. - 21:25:49 »
Helló egy olyan problémám lenne hogy siettem a géphez hogy időben ide érjek majd szokásosan meg szerettem volna venni a Kék király pecsiket " mino " runra , viszont véletlenül Sd-4 belépőket vettem.. aminek db ja 500 sé a kék királyinak pedig 250/db és tudjuk hogy más értékrendet képviselnek , a választ előre is köszönöm. :)
5
Segítség & kérdések / Re:Elfelejtett e-mail, jelszó
« Utolsó üzenet: írta Winter Dátum 2020. június 20. - 10:08:44 »
Szia!

Valóban ott előbb el tudod érni őket, azonban a Discord nem support, és ott nem fognak tudni Neked ebben segíteni.
Ha nem tudsz írni oda az érintett felhasználóról, kérlek, próbáld meg egy másikkal. Discordon legfeljebb a problémádat fogod tudni csak leírni, de onnan is el fognak irányítani a supportra, mert az utóbbit kezelő kollégáknak van olyan hozzáférése, ami megoldhatja a problémádat.

Üdv,
Winter
6
Segítség & kérdések / Re:Elfelejtett e-mail, jelszó
« Utolsó üzenet: írta Agenda Dátum 2020. június 20. - 07:41:36 »
Szia!

Discordon gyorsabban el tudod érni az online GM TGM SGM SA stb tagokat, közvetlen.

https://discord.gg/mt2mester

Üdv
Agenda
7
Segítség & kérdések / Re:Elfelejtett e-mail, jelszó
« Utolsó üzenet: írta offwhite Dátum 2020. június 19. - 17:02:14 »
ui: Supportra már próbáltam írni, de ugye mivel nem tudom pontosan a kombinációt a felhasználónevemhez nem engedte.
8
Segítség & kérdések / Elfelejtett e-mail, jelszó
« Utolsó üzenet: írta offwhite Dátum 2020. június 19. - 17:00:58 »
Helló,

Évek óta játszottam a játékkal, majd abbahagytam.
Ma újra be akartam lépni, végigpróbáltam minden lehetséges e-mail címmel, de sajnos nem volt jó. Úgy voltam vele, hogy új fiókot regisztrálok de azt írta, hogy a felhasználónév foglalt. Tehát a felhasználónevet még is tudom. Ilyenkor mi a teendő? Vagy esetleg ha adok pár e-mail címet megtudjátok nézni, milyen fiókok vannak hozzárendelve? Sajnos az elfelejtett jelszó kérő nem volt jó, mert mindig hibát írt ki.

Előre is köszönöm.
9
Hibák és javaslatok / Re:Hibabejelentő
« Utolsó üzenet: írta xcsaszix Dátum 2020. június 13. - 23:40:53 »
szép estét!kérdés ,túl léptem a napi sárkányérem feltöltést!viszont töltöttem még ,az bukta vagy jova irodik masnap?
10
Hibák és javaslatok / Re:Javaslatok
« Utolsó üzenet: írta DISSOLUTION Dátum 2020. június 13. - 13:05:05 »
Sziasztok!

Nekem egy olyan javaslatom lenne hogy az ithem shop-ba kerüljön be az 5.000.-es SÉ jegy, és lehessen vele kereskedni, valamint a játékban megszerezhető (prémium chaos ládából) nyitható 5.000.-es jegy is kereskedhető legyen.
Rengeteg embernek szerintem sok időt, és kényelmetlenséget vesz igénybe, amikor valaki pl. 200-250 K - sével szeretne kereskedni, ez merőben megkönnyíteni az ilyen szituációkat.

Üdv! =)
Oldalak: [1] 2 3 ... 10