Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Felhasználói fiók (account) biztonsága  (Megtekintve 25772 alkalommal)

Nem elérhető Edwil

  • Community Manager
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 528
Felhasználói fiók (account) biztonsága
« Dátum: 2018. július 10. - 23:28:06 »
Üdv Kalandorok,

Idézet
Minden játékos saját maga felel a felhasználói fiókja biztonságáért, nem tudunk felelősséget vállalni, ha a játékosok hibájából kár keletkezik az accountban, vagy ellopják azt. Minden játékosnak magának kell vállalnia a következményeket!

Idézet
2018.07.14.-től:
Az M2M csapata semmilyen esetben nem foglalkozik a karakterek feltörésével, vagy lopásával! A felhasználói fiók védelme minden esetben a karakter tulajdonosának a feladata!

FONTOS!!!

Ez nem jelenti azt, hogy a szabályszegőket - lopást és feltörtést elkövetőket - nem tiltjuk ki! Ugyanúgy tilos ezen cselekedetek s továbbra is végleges kitiltás jár értük!


Tippek:
Soha ne használjátok ugyan azt a jelszavatok vagy felhasználó neveteket másik játékban, vagy másik szerveren!
Válasszatok magatoknak bonyolult jelszót, amelyben kis- és nagybetű, valamint számok, esetleg különleges karakterek szerepelnek!
Soha ne adjátok meg jelszóként a felhasználóneveteket, vagy hasonló szavakat!
Soha ne használjatok egyszerű szavakat jelszóként, mint pl.: „jelszó”, „password”, „123456”, „asdfgh”, „qwertz”, „mama”, stb...
Soha ne használjatok olyan jelszót, amelyet máshol használtok!
Változtassátok meg rendszeresen a jelszavatokat!
Soha, de soha ne adjátok ki a jelszavatokat más játékosoknak, legyen az akár a legjobb barátotok, klántársatok, stb.., nem tudhatjátok, hogy holnap nem –e az ellenségetek lesz a játékban!
Ügyeljetek az e-mail fiókotok biztonságára, ne adjátok meg másnak az e-mail címeteket és a alkalmazzátok az e-mail fiókotokhoz is az itt leírt tippeket!
Ne dőljetek be játékosoknak, akik accountcserét, eladást, vásárlást, stb ajánlanak!
Vigyázzatok a különféle letöltött illegális programokkal, ugyanis nagyon sok esetben a program arra készül, hogy ellopja a felhasználói adataitokat. Ezt a legegyszerűbben az ú.n. keylogger (A keyloggerek a billentyűzetbevitelek naplózására szolgáló programok. Elsősorban jelszólopásra használják őket.) használatával érik el, melyet akár akaratodon kívül te saját magad telepíted a gépedre a különféle illegális programba beleépítve. Ha ilyen programra gyanakszol, a legegyszerűbb az, ha újrainstallálod a géped.
Vigyázzatok arra, hogy az e-mail fiókotok is ugyanolyan biztonságban legyen, mint az M2M accountotok, ugyanis szinte minden esetben az ott található visszaigazoló levelekből tudják meg az M2M accountok adatait. Ezen kívül, ha arra gyanakodtok, hogy valaki hozzáfért az adataitokhoz, módosítás előtt ellenőrizzétek, hogy az e-mail fiók nincs-e átirányítva egy általatok ismeretlen e-mail címre. Töröljétek azt, ha igen és azonnal változtassatok e-mail fiók jelszót is!
Ne használjátok a böngésző jelszómegjegyző funkcióját, csak ha a saját gépetekről játszotok és az védve van a hacker/vírus/egyéb kártevők támadásaitól!
Remélem, hogy alkalmazni fogjátok a leírtakat és a jövőben nem fog egyetlen egyszer sem előfordulni, hogy valakinek eltulajdonítják a fiókját, remélem, hogy ezen írásnak hatása lesz.

Ezúton szeretném felhívni azon játékosok figyelmét, hogy a mai naptól kezdődően, akit a chaten azon kapunk, hogy megpróbálja más játékosoktól kicsalni a felhasználói fiók adatait, nem csak a chatből tiltjuk véglegesen, hanem a játékos accountját is zárolni fogjuk. És nem csak az accountot, amelyről éppen ír, hanem visszakeressük, hogy melyik accountról játszik és azt is zárolni fogjuk.​

Az M2M csapata (GM, Admin, Supporter) nem fog téged soha kérdezni a felhasználói fiókod komplett adatai után (Felhasználói név és jelszó). Nekünk nincs szükségünk ezekre az adatokra! Számunkra elegendő a kérdések feldolgozásához a UserID (Felhasználói azonosító)​

Kérlek Benneteket, Játékosokat, akik ezen írást olvassák, hogy informálják játékostársaikat az itt leírtakról.

Megértéseteket köszönjük,

Az M2M csapata
« Utoljára szerkesztve: 2018. szeptember 30. - 20:30:14 írta Winter »