Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Javaslatok  (Megtekintve 59477 alkalommal)

Nem elérhető Teclis

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 7
Re:Javaslatok
« Válasz #30 Dátum: 2018. augusztus 27. - 09:23:29 »
Hali !
Régi játékos lennék még annó 3-4 éve (?) talán még a pereskedés előtt játszottam sokat ( régi nevem PlayBoy69 ha esetleg vissza tudjátok nézni ) .
Örülnék ha az SD4 olyan lenne mint régen :
-Ezzel az event droppokra célzok, ugyanis régen ott volt a legjobb dropp ( kb 5-6/terem 100%-osan )
-Szintén nagyon örülnék a SZÖRNYTITÁN ÉS TITÁN szetteknek, nagyon sajnálom hogy eltűntek, kedvenc szettem volt. Nagyon jól néztek ki meg minden, és most lvl 125-től 180-ig nincsen semmi .

Szia

Az SD4 ötletet támogatom, annak jelenleg a fejlődésen kívül nincs sok értelme, örülnék ha lennének más funkciói is. A titán szettek mindig is Nextes cuccok voltak tudomásom szerint, kevered a 2 szervert.

Nem elérhető ubraN

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #31 Dátum: 2018. augusztus 29. - 11:55:07 »
Kétlem mert sose nexteztem :)

Nem elérhető Crooser

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #32 Dátum: 2018. szeptember 21. - 22:29:44 »
hello
Arrol szeretnék érdeklödni hogy az 1 órás xp gyürü stekkelésében nem e gondolkodik a csapat?!
Mert aki fejlödni szeretne és mond több is van a raktárába akkor tud böven helyet foglalni
Esetleg nem e lehetne megoldani ugy mint a 30percesnél vagy a premium gyürünél?
További szép napot!

Nem elérhető kriketboy97

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #33 Dátum: 2018. szeptember 29. - 16:32:30 »
Üdv,Javasolnám az accountok biztonságának érdekében a Pinrendszert.

Nem elérhető Echorra

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #34 Dátum: 2018. október 01. - 03:19:41 »
Tiszteletem!

Egy javaslattal állnék elő, az eddigi bug-ok fixálása mellet, egy Új területet javasolnék!
Kizárólag CSOPORTOS fejlődésre.
Sajnos számos alkalom adódott már a Metin-es pályafutásom alatt , hogy csoportot kerestem a  fejlődéshez, csupán a jobb hangulatú idő töltés miatt és kinevettek , mert „Ember, hát egyedül sokkal gyorsabb.” , vagy „Mé nem vagy WP sura, vele kell karaktert húzni.” .
Én szívesen verném a földről a szörnyeket és élvezettel használnám a képeségeimet , el tudok képzelni egy jó kis csapatot amint a fronton ott állják a sarat a surák és a harcosok, hátulról pedig a ninják íjászkodnak a sámánok pedig különféle áldásokkal támogatják az első sort.
Bizonyára nem csak egyedül vagyok eme gondolatokkal, a tapasztalataim alapján sok másik játékos is szívesen fogadna egy hasonló fejlődési rendszert. Kik már unják a sok órányi lóról való mészárlást.
Kifejteném nagy vonalakban, hogy mire is gondoltam. :)

-A terület az eddigi map-ok mellé jönne fejlődős csoportos map-nak, bizonyos szint korláttól lehetne belépni (100,105).  A map erősége a belépő csapat szintjétől függene. (Pl.: minta  belépős Chaos boss)

-Cél: A fejlődéssel töltött idő élvezhetővé tétele, és még véletlenül sem elsődleges cél a szintelés időbeni csökkentése. (Bár, ha 5-10% -kal kevesebb időt is kell rászánni az exp gyűjtésre az még egy előny, ugyan is jó időben jó kor , jó képeséget használni, ütések és felénk irányuló varázslatok elől kitérni nagyobb energiát igényel mint hátasról hadonászni 2 percen keresztül, majd ismét benyomni a pengét és ismét hátason kapálózni 2 percig és ismé…….10 , vagy tudom is én , hogy hány órán keresztül…)

-Hátasról harcolni a pályán nem lehet, a bónuszokat továbbra is megadják a leltárból.

-A pályán található ellenfelek száma kevés. (Értsd: Nem cél a sok mob , hogy a wp surák ismét előnyben legyenek , vagy épp a lagg győzedelmeskedjen a gyengébb géppel rendelkező játékosok felett.) Szóval az a néhány szörny akivel találkozunk egyedi képeségekkel lenne felruházva, kicsit hasonló lenne mint egy boss harc, persze még az is bőven belefér , hogy egy 6-7 tagú játékosokból álló csapat 10-15 szörny ellen harcol egyszerre.

-Kaland!

A fővárosok tengerpartjáról hajóval utaznának a csapatok az új földrészre. Egy kikötői falucskába érkeznének (Részlet kérdése) , ahol a lakosság (NPC-k) számos küldetést tartogat az érkezőknek, lenne itt napi és egyszeri megbízás is. A lényeg, hogy a kalandorok nem a mobokkal fejlődnek, hanem a küldetés után kapnak exp-t. Pl.: horgászat, bányászat, kovácsolás, favágás , optolás, fosztogatás vagy éppen a falu ellen harcoló teremtmények vezérlő fejedelmének a feje begyűjtését kapná feladatául a kalandozó csapat.

-Fontos, hogy legyen zsákmányolás, egy élvezetes , ám az eddigi játékmenetre nem kiható loot rendszer. Szintén esnének boss ládák ,vagy a szörnyekből kis csomagok ,melyek tartalma csak a területen felhasználható tárgyak ,buff-ok lennének (Pl. CSOPORTOS : +életerő, mozgási sebesség, páncél, támadási sebesség…stb) . Valamint a szörnyekből, vagy a pályán található ház romot, fák gyökereit , egy két elvesztett hátizsákot átkutatva található lenne egy új fajta fizető eszköz, amit csak azon a pályán lehetne elkölteni egy helyi kereskedőnél a csoportot erősítő buff-okra, vagy egyéb hasznos tárgyakra, akár kozmetikai felszerelésekre is.

-A terület fő küldetés láncát teljesítve akár egy új hátashoz, vagy fejfedőhöz is hozzá juthatnának a játékosok.
-A csapatok korlátlan ideig tartózkodhatnak a pályán.
-Akár hasonló belépős rendszer is lehetne mint az elveszett. (Bár szerintem senki sem bánná, ha játékos barát lenne, és yang-ért cserében érhetnénk el.)

Az utóbbi egy-két dolog részlet kérdése. Fő hangsúly a csoportos fejlődésen és a kalandot igénylő játékosok kielégítése lenne a cél.
Nagyvonalakban ennyi lenen a javaslatom, bőven akad vitatásra szoruló téma  a részletekkel kapcsolatban, de az úgy is a Mt2Mester csapat dolga 😊


Üdvözletem: Horra

Nem elérhető chowdermoo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 14
Re:Javaslatok
« Válasz #35 Dátum: 2018. október 01. - 14:52:31 »
ne csak hajó ne legyen az már volt és amikor hajóra száltunk be is zárták a szervert 😅 inkább legyen bármi más amugy nagyon király ötletek csak szerintem nem nagyo fognak vele foglalkozni szerintem a metin az alkalmatlan a csoportos fejlődésre valahogy nem úgy van kialakítva az egész játék de én is simán el bírnám képzelni a dolgot még ha a mostan dolgokat is átalakítanák naga runt egyedül full minóba kirázod a kisujjadbol vagy a minórunt is

Nem elérhető Echorra

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #36 Dátum: 2018. október 01. - 23:11:06 »
Kedves chowdermo!

Először is , köszönöm, hogy elolvastad, és hogy tetszik az ötletem.
A hajó csak egy részlet, tőlem aztán robbanthatunk a kínai tüzijátékokkal egy bányát is, melynek a végén egy csodás föld mélyén élő civilizációra bukkanunk.

Valamint, sajnos azt kell, hogy mondjam,tévedsz, ugyan is a metin valójában csoportos fejlődésre lett kitalálva, nem véletlen a csoportos exp bónusz sem, valamint a csoptort vezetési szint, és kezdetben senki sem profi cuccokkal indul. És persze a mai szerver a solo játékosokat részesíti előnyben, a sok mobbal és a hátasról történő harcal, valamint, hogy szinte mindenki saját buff karaktert épít. A rohanó világot ne is említsem, az évezet kárára....

Üdv.: Horra





Nem elérhető chowdermoo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 14
Re:Javaslatok
« Válasz #37 Dátum: 2018. október 03. - 07:34:14 »
igen 1 ujj szerveren az első pár hónapig össze kell fogni de utánna totál átmegy soloba a játék
ezt nem tudom igazábol a mesterTeam látja ezeket a dolgokat hogy lenne rá igény csak az a kérdés hogy mennyire megvalósítható !?

Nem elérhető Crow

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #38 Dátum: 2018. december 09. - 22:39:41 »
DRAKMANT ne vegyétek már ki FÉL 11 kor ... nem irtátok hogy ekkor kifogjátok venni ....
tessék csak szépen vissza rakni !

Nem elérhető Winter

  • Former Teamler
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 1069
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #39 Dátum: 2018. december 09. - 23:11:56 »
DRAKMANT ne vegyétek már ki FÉL 11 kor ... nem irtátok hogy ekkor kifogjátok venni ....
tessék csak szépen vissza rakni !

Kedves Crow!

Ezt írtuk, idézem a kedvedért: "Péntek 15:00-tól vasárnap estig". Az este nálunk 18:00-tól (illetve annak táján) kezdődik, így már akár akkor kivehettük volna, de mivel nem szokásunk,  ezért húztuk ki. Innentől kezdve bármikor kivehetjük, mivel a fél 11 is az esti időszakba tartozik. Szerintem volt elég időd a leadásra és kihasználni az eventet. Ha nem, akkor lesz még rá alkalmad.
Ó és egy kis apróság: ha éjfélig hagynánk, akkor azt írtuk volna, hogy éjfélig tart, nem pedig estig.

Javaslom gondold át a hangvételt ezentúl. Nem célravezető számodra ezt a modor, az utasítgatás, a lekezelő hangnem. S engedd meg kérlek, hogy akkor kapcsoljuk ki az eventet, amikor mi azt jónak látjuk. Megírtuk, hogy közelítőleg meddig fog tartani, s mi ezt tartottuk is. Innentől kezdve nem értem a problémádat.

Továbbá ennek nincs itt helye, ez nem az a topic. :)

További szép estét kívánok Neked!
Winter
« Utoljára szerkesztve: 2018. december 09. - 23:15:22 írta Winter »

Nem elérhető Theseus

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #40 Dátum: 2018. december 12. - 19:07:30 »
Tisztelt Team !

A Kék birodalom (sok játékosa is akik nem tudtak most szólni) nevében !
Kérlek szépen titeket, hogy vegyétek figyelembe a többi birodalom létszámát is és ehhez mérten kérjen az NPC meteort az eventen, mert nem enyhén igazságtalan, hogy a pirosak, sárgák 2500 db kell leadjanak, már rég megvannak, mi meg most is a percekben is csak 4500 körül tartunk, holott nagyon sokan vannak a  sárga birodalomban is és pirosak sincsenek épp túl kevesen tehát aránytalan, hogy 6x annyit kell leadnunk, mint nekik. 7500-max. 10000 szerintem reális lenne.
Ezt a felvetésemet megosztottam [TGM]Regarddal is, kértem, hogy ossza meg veletek de azt tanácsolta, hogy fórumon osszam meg ezt veletek.
Nos megtettem.
Várom mihamarabbi megtisztelő válaszotokat.
Köszönettel, -> Theseus !

Nem elérhető Lajcsisziti

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #41 Dátum: 2019. január 11. - 16:14:43 »
Sziasztok!

Olyan ötletünk lenne, hogy a házassági szintkorlátot ami most 15 szint, meglehetne növelni 60-ra így nem lenne nagy gond házasodni egymással :) Személy szerintem nekem jó lenne, mert a nagy 255 akit meg elszeretnék venni 200-as :)
Remélem megoldható lenne ez az ötlet :)

Nem elérhető Thalli

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #42 Dátum: 2019. január 30. - 18:26:09 »
Halihó

Azt szeretném ajánlani hogy 110-180 as szintü mapokra tegyetek be meteorköveket mert pl: SD3 ban nagyon unalmas felmenni úgy 30 szintet hogy semmi meteorkő nincs csak a zobmi
fejlődés.
Például az sd3 as meteorkő dobhatna +7 es köveket ,gyöngyöket(szirény napfény kristály)és néha ambróziát.
az SD4 es dobhatna +7+8 as köveket gyöngyöket ambrózia és ritkán rúd.
a minó erődbe meg a nagákhoz is jó lenne mert eléggé szívás így hogy pl 110 től 140 ig SD3 ban csak a zombi fejlődés van mert  elejében elmegy de mikor már a 20 szintet fejlődtél ott akkor  Nagyon unalmas kezd lenni (a minó runon pl van metinkő de aki éppenséggel fejlődni akar az halálra unja magát).

Kössz hogy elolvastátok byby

(ha van helyesírási hiba akkor: lyaly de sry ez van :D)

Nem elérhető sonlux

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #43 Dátum: 2019. február 05. - 14:12:09 »
Üdv mindenkinek.
Nekem lenne egy olyan ötletem hogy be lehetne raki egy olyan farm gyűrűt ami a yangot át váltja rúdba,de lenne egy bizonyos napi limit például 15-20 rúd.Ezt a gyűrűt 75-től tudnád megszerezni egy küldetéssel,de akkor még csak 1 rudat tudsz átváltani naponta és ahogyan fejlődsz minden szinten plusz  egy küldetés és plusz egy rúddal tudsz többet átváltani és ez menne 15-20 szintig.Ezt a gyűrűt nem kellene kereskedhetővé tenni  sem át rakni raktáron belül nagyobb karakterra. Mindenki aki szeretné ezt a gyűrűt megcsinálja az amúgy elég nehéz küldetéseket.Lenne pl. olyan ahol egy bizonyos időkorláton belül meg kell ölni x mennyiségű szörnyet mondjuk óriások földjén ott elég erős szörnyek vannak és akkor már meg is kell szenvedni a küldetésért.Azon a pályán még életemben nem láttam más karakter,de igy már használatban is lenne az a hely.Lehetne még tárgy leadós küldetések is akár szintén időre és ha ezek nem sikerülnek akkor újra lehet próbálkozni a következő napon és ez igaz lenne arra is ha meg kell ölni x mennyiségű szörnyet.


Köszi hogy elolvastátok :D
« Utoljára szerkesztve: 2019. február 06. - 20:36:26 írta sonlux »

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Javaslatok
« Válasz #44 Dátum: 2019. február 10. - 17:52:00 »
Sziasztok!
Támogatom a kettő belépős run ötletet. Legalább hétköznap is fognak runolni, ha nem akkor meg így jártak.
Másik ötlet meg látom jogar alig van piacon, így kereskedő házba belehetne rakni ambróziáért.