Sziasztok!
Nekem is lenne pár észrevételem , lehet lesznek korábban írtak is benne, sajnos sokan tömören írnak és ahhoz nem volt elég türelmem ,kibogarászni.
- Az első és talán legfontosabb: WAR , WAR - WAR ÉS WAR!!!! Miért nincs WAR? Mind egy hogy járna érte valami vagy nem , de szerintem érdemes lenne valamit kezdeni a játék legjobb funkciójával , nagyra értékeltem hogy sok helyen leírjátok hogy a csapatmunka fontos és a Runok megis adják hozzá a kezdő löketet , de az igazi buli , a játék krémje az a WAR.
Nem akarom hogy feltétlen jutalommal legyen felturbózva , inkább színesítsük , hogy változatos és érdekes legyen.(ja és ne is SÉ-s jeggyel ..
)
- Tárgyak áthelyezése/eladása gyorsbillentyűkkel - pl: Shift+jobbclick Leltár -> Raktár , Alt+jobbclick -> eladás
- A forgató legyen automata , nem értem ezzel manapság miért szivatni a népet (az se jobb ha hackelnek)
- Bejelentkezési adatok mentése (esetleg egy 2 faktoros beléptetés , csökkenne a lopás/átverés)
- Tárgyak törlése (3. opció eldobásnál) - televagyok forgatókkal , visszaállítótekercsekkel , metin ütés közben felveszem amit eldobok ,stb. :'D
- Tárgyfelvételi szűrő - '0' gombra (játékopciókban belehetne állítani mit vegyen fel a gomb, item típusokra)
- Piactéren a kereső minden menüpont alatt keressen , rendezhető tranzakciós lista
- A piacvezető ne adjon ki üzenetet ha valami sikeresen bekerül , vagy lehessen egyszerre többet "betenni neki" :'D
- Tárgyak halmozása (6. - 7. - megáldó stb)
- Szívesebben látnék még több küldetést , a rúnaköveset meg 15 hónapról 5-10 re igazítani , mert ez a GF hez képest is sok.
- Rengeteg a kihasználatlan tárgy , NPC , map - ezekre még lehetne véleményt gyűjteni
- Átlátható kezdő fogadás , küldetéslánc
- 100AS METINEKET A 150-ESEK ÜTIK LE ELŐLEM 5MP ALATT?
? na igen , ez kicsit bicskanyitogató érzés , hogy miközben ütöd a metined(30-40mp) , jön egy 150-es és 5-5-5-5mp alatt szétkapja a többit , integet a droppal és megy - miért kap belőle?(értem miért , DE ettől nem helyes
) - miért nincsenek nekik metinek?
- Kibővített skill időtartam - lehetne 5-10 perces egy aktiválós képesség , ha a játékmenetet elrontaná akkor esetleg a buff csak önmagán legyen bővítve.
Egy a végére , nem teljesen stabil/azonnal a szerver reakcióideje , sokszor tapasztalok csúszásokat , "opció-beragadásokat".pl.:
- Futok a városban , megállok , eldobok valamit és 2 méterre tőlem dobja el , amerről jöttem
- Chaoshoz nem lehet csoportba bemenni , kilépek csopiból , továbbra se enged be emiatt , CH váltás kell neki
- Sokszor meg szimplán laggol (a gépem az eléggé combos mai darab , 150/20 as net, kábelen , igazából sosincs baj semmivel , de itt érezni a válaszok közötti különbséget)
Köszi ha olvastátok , ha valami mégis bent van akkor elnézést , nem öltem még túl sok időt bele.